Blackstar Debut 50R | Music Vanderheyden

Blackstar Debut 50R

Blackstar Debut 50R

 €279,00  
Op verlanglijst
Op voorraad

"Het perfecte 50W pedaalplatform met gepatenteerde ISF, vermogensreductie en een ingebouwde Reverb - geweldige Blackstartone en functies voor een instapprijs."

Blackstar is verheugd de lancering van de DEBUT 50R aan te kondigen. De ontwerpfilosofie van Blackstar is altijd geweest om gitaristen de ultieme speelervaring te bieden, ongeacht hun vermogen of budget, en deze producten verhogen de norm voor de perfecte versterker voor oefenen en optreden.

De DEBUT 50R is voor gitaristen die net beginnen, en voor spelers die gewoon een geweldige klank willen. Het heeft twee kanalen, Blackstar's gepatenteerde ISF toonvormende regeling, 50W - 5W vermogensreductie en ingebouwde 'Plate' of 'Hall' Reverb.

De opname van een Line In-ingang en geëmuleerde / hoofdtelefoonuitgang maken ze perfect voor jammen, oefenen, repetities en het podium.

 

De DEBUT 50R is verkrijgbaar in twee prachtige boutique-stijlen: crème bekleding met ossenbloed fret of zwart en 'biscuit' basketweave. De boutique-stijl van DEBUT is niet alleen oppervlakkig, de analoge topologie en het eenvoudige bedieningspaneel zorgen ervoor dat spelers toegang hebben tot een traditioneel geluid en gevoel in een vertrouwd pakket.

Al deze functies laten je spel, gitaar en pedalen klinken zoals ze bedoeld zijn. Plug in en ontdek! De verbluffende toon, het gevoel en de functies van de DEBUT-versterker zullen beginners inspireren om te spelen en helpen bij het creëren van de volgende generatie loyale Blackstar-gebruikers!