Duesenberg Alliance Johnny Depp | Music Vanderheyden

Duesenberg Alliance Johnny Depp

Duesenberg Alliance Johnny Depp

 €3 470,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

Een solide body met grote klankkamers voor verbeterde klank en gewichtsvermindering. Bijzonder karakteristieke toon ergens tussen een solide en half holle constructie.

Een pleked toets garandeert perfect level frets. Dit is de basis voor ons fretpolijst- en setup-werk, allemaal met de hand gedaan, waardoor onze instrumenten uiteindelijk kunnen spelen zoals je nog nooit eerder hebt gespeeld.

 

Toen we Johnny voor het eerst ontmoetten om over een persoonlijke gitaar voor hem te praten, vertelden we hem dat we er een wilden bouwen die niet alleen bij zijn stijl en behoeften past, maar ook een verhaal vertelt. Zijn verhaal. Als een van de meest gevraagde acteurs van de afgelopen 25 jaar, en vooral bekend om zijn personage Jack Sparrow in de Pirates of Caribbean-films, hebben we zijn iconische gitaar ontworpen in de Duesenberg-traditie door Johnny's verhaal te vertellen aan de hand van zijn tatoeages. Elk ervan symboliseert een belangrijke gebeurtenis in zijn leven.

DIAMOND DELUXE TREMOLA MAAK KENNIS MET HET VIBRATO-SYSTEEM DAT HET IDEE HEEFT VERANDERD VAN WAT EEN KLASSIEK ONTWERP KAN DOEN. Boterachtige, soepele actie, betrouwbare stemstabiliteit en snaarwissels die een fluitje van een cent zijn, zijn slechts de belangrijkste aspecten van ons unieke vibrato-ontwerp. De Diamond Deluxe geeft je de beste klank en is toch licht van gewicht. Heavy-duty naald- en nylonlagers geven je het zeer responsieve Duesenberg-gevoel bij gebruik van de vibrato-arm. De arm zelf kan 360 ° vrij worden gedraaid en kan worden aangepast aan de gewenste hoek en lengte. De snaren worden eenvoudig door de gaten in de staaf onder de armas geleid en kunnen probleemloos naar de tuners worden geleid. Dagelijks bewezen op de podia van deze wereld.

 

Wat deze gitaar nog unieker maakt, is de op maat gemaakte JD-63 pickup die speciaal is ontworpen om te voldoen aan elk kenmerk van een klassiek open klinkende P90 singlecoil. Om nog een stap verder te gaan, bieden we de mogelijkheid om 1963 windingen van pick-up draad (1963 is Johnny's geboortejaar) aan het signaal toe te voegen via een kleine schakelaar om een ​​warmere en knapperige toon te creëren. Deze pick-up is perfect geschikt om pittige klankmuren te creëren en deze af te breken.