Duesenberg Alliance Tom Bukovac | Music Vanderheyden

Duesenberg Alliance Tom Bukovac

Duesenberg Alliance Tom Bukovac

 €2 799,00  
Op verlanglijst
Niet op voorraad

Duesenberg is trots om de Tom Bukovac - Session Man aan te kondigen

Tom Bukovac staat bekend als de "Session Man" in de muziekindustrie en heeft op meer dan 700 albums gespeeld - en dat telt nog steeds op.

Noem het album en hij heeft er waarschijnlijk op gespeeld. Van Steven Tyler tot Keith Urban. Van Vince Gill tot Willie Nelson. Tom heeft voor iedereen gespeeld en laat zien waarom hij tegenwoordig een van de meest gevraagde spelers is. Tom, of "Uncle Larry", zoals sommigen hem noemen, geeft graag een kijkje in zijn tips en trucs om de SESSION MAN te zijn in zijn populaire YouTube-show "HOME SKOOLIN".

Onze reis samen heeft de kenmerkende klank van Duesenberg verleend aan veel van de nummers waar we tegenwoordig naar luisteren, wat allemaal heeft geleid tot deze samenwerking om de perfecte sessiegitaar te creëren voor alle muziekstijlen.

Semi-hol lichaam

De klassieke semi-holle constructie met gebogen zijkanten, gebogen boven- en achterkant en een solide middenblok zorgt voor een unieke klankrespons en feedbackweerstand.

Grand Vintage Humbuckers

Uitgerust met twee GrandVintage Humbuckers voor een brede, heldere en gedefinieerde toon zonder ruis. Een maatstaf voor de klassieke Humbucker-klank.

Piezo pick-up

De extra piëzo-pickup in de brug zorgt voor meer transparantie en nuance op aanvraag. Ga helemaal op in met de Multi-Tone-regelaar.

 

DIAMOND DELUXE VIBRATO MAAK KENNIS MET HET VIBRATO-SYSTEEM DAT HET IDEE VERANDERT VAN WAT EEN KLASSIEK ONTWERP KAN DOEN.

Boterzachte actie, betrouwbare stemstabiliteit en snaarwisselingen die een fluitje van een cent zijn, zijn slechts de belangrijkste aspecten van ons unieke vibrato-ontwerp. De Diamond Deluxe geeft je de beste klank terwijl hij licht van gewicht is. Heavy-duty naald- en nylonlagers geven je het zeer responsieve Duesenberg-gevoel bij het gebruik van de vibrato-arm. De arm zelf kan 360° vrij worden gedraaid en kan worden aangepast aan de gewenste hoek en lengte. De snaren worden eenvoudig door de gaten in de balk onder de arm-as geleid en kunnen probleemloos naar de tuners worden geleid. Dagelijks bewezen op de podia van deze wereld.