Duesenberg Bonneville | Music Vanderheyden

Duesenberg Bonneville

Duesenberg Bonneville

 €1 845,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

Gemaakt van een slinge plaat van het beste mahonie. Solid-Body constructies leveren een directe respons, veel attack en sustain en een perfecte feedbackweerstand. Ideaal voor rock'n roll onder hoogspanning.

Onze aangepaste 25,5"-schaallengte zorgt voor een strakke onderkant en een brede frequentierespons, terwijl het nog steeds een makkie is om te spelen. Onze echte 10/50 fabriekssnaren zijn vakkundig afgesteld om perfect aan deze kenmerken te voldoen.

Een geplek'de toets garandeert perfect vlakke frets. Dit is de basis voor ons fretpolijst- en instellingswerk, allemaal met de hand gedaan, waardoor onze instrumenten uiteindelijk spelen als niets dat je ooit eerder hebt gespeeld.

De Bonneville is een krachtige Rock'n Roll-bondgenoot. Het is gemaakt van eersteklas mahonie voor zowel de body als de hals en heeft een stevige penconstructie met lange nek. Het heeft een elegante crèmekleurige binding rond het lichaam en de nek en heeft een stijlvolle 5-laags zwart-witte slagplaat.

We passen de Bonneville uit met twee van onze veelgeprezen GrandVintage humbuckers die een transparante en gedefinieerde klank leveren die voldoet aan al je overdrive- en distortion-behoeften. Ze worden bestuurd door onze solide 3-standenschakelaar die een van beide of een combinatie van beide selecteert.