Duesenberg Caribou Zwart | Music Vanderheyden

Duesenberg Caribou Zwart

Duesenberg Caribou Zwart

 €2 560,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

 

 

Chambered constructie Een solide body met grote klankkamers voor verbeterde klank en gewichtsvermindering. Bijzonder karakteristieke toon ergens tussen een solide en half holle constructie. 

Veelzijdige pickups Beschikt over onze veelgeprezen set van de GrandVintage Humbucker en Domino P90 die een uitstekende helderheid, toonbereik en veelzijdigheid in elke situatie levert. Thuis in elk genre.

 

Plek Service Plek verwerkt Een pleked toets garandeert perfect level frets. Dit is de basis voor ons fretpolijst- en setup-werk, allemaal met de hand gedaan, waardoor onze instrumenten uiteindelijk kunnen spelen zoals je nog nooit eerder hebt gespeeld.

 

De creatieve vonk De Caribou is totaal anders. Gemaakt voor artiesten die op zoek zijn naar het uitzonderlijke. Hij is gemaakt van massief elzenhout waarin we extra grote klankkamers leggen. Deze klankkamers geven de Caribou een uniek directe, maar toch open stem die zich in elk genre thuis voelt. De body wordt vervolgens voorzien van een plat esdoornblad voor de kleuren Narvik Blue en Black en klassiek moerasas voor de Butterscotch-versie. Alle modellen hebben een stijlvolle crèmekleurige binding rond het lichaam en een eendelige esdoornhals, Duesenberg Cat-Eye F-Hole en een bekroonde set pickups.

 

HET DROOMTEAM

Duesenberg-pickups staan ​​bekend om hun onderscheidende, heldere en veelzijdige klank die gemakkelijk door de mix snijdt van zachte jazz tot supercharged rock. Onze romige Domino P90 in de nekpositie en de klassiek ingesproken GrandVintage Humbucker bij de brug vormen een allround droomteam dat velen hebben geprobeerd te repliceren. De veelgeprezen middenpositie van de heavy-duty driewegschakelaar is voorzien van een speciale bedrading die bepaalde lage frequenties uit het humbuckersignaal filtert. Het resultaat is een open, funky en extreem veelzijdige toevoeging aan je klankpalet.

 

Diamond Deluxe Tremola Maak kennis met het Vibrato-systeem dat het idee van wat een klassiek ontwerp kan doen, heeft veranderd. Boterachtige, soepele actie, betrouwbare stemstabiliteit en snaarwissels die een fluitje van een cent zijn, zijn slechts de belangrijkste aspecten van ons unieke vibrato-ontwerp. De Diamond Deluxe geeft je de beste klank en is toch licht van gewicht. Heavy-duty naald- en nylonlagers geven je het zeer responsieve Duesenberg-gevoel bij gebruik van de vibrato-arm. De arm zelf kan 360 ° vrij worden gedraaid en kan worden aangepast aan de gewenste hoek en lengte. De snaren worden eenvoudig door de gaten in de staaf onder de armas geleid en kunnen probleemloos naar de tuners worden geleid. Dagelijks bewezen op de podia van deze wereld.