Duesenberg Fullerton TV Black | Music Vanderheyden

Duesenberg Fullerton TV Black

Duesenberg Fullerton TV Black

 €2 633,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

Sommigen zeggen dat het allemaal begon in Fullerton, Californië, waar Leo Fender zijn eerste elektrische gitaar bouwde. Nou, daar zijn we het over eens - en nu is de Duesenberg Fullerton een van de iconische gitaren in de Duesenberg-line-up geworden. De Duesenberg Fullerton-serie biedt u een onberispelijke bouwkwaliteit, sprankelende klank en nog veel meer.

 

Beide lichaamsvormen in de Fullerton-serie zijn half hol. Half holle gitaren leveren een unieke en open respons die geschikt is voor elk genre en het solide middenblok blokkeert effectief feedback op het podium.

 

De Fullerton-serie is uitgerust met onze beroemde Diamond Deluxe Vibrato-eenheid. Bekend om zijn uitstekende stemstabiliteit, eenvoudige instelbaarheid en moeiteloze snaarwissels, laat dit Vibrato-apparaat niets te wensen over.

Een Plek bewerkte toets staat garant voor perfect level frets. Dit is de basis voor ons fretpolijst- en setup-werk dat uiteindelijk al onze instrumenten laat spelen zoals je nog nooit eerder hebt gespeeld.

 

De Fullerton TV is gebaseerd op ons beroemde Starplayer TV-ontwerp. De Fullerton-serie bevat dezelfde zorgvuldige selectie van sparren en esdoorn voor de belangrijkste lichaamsdelen als bij veel andere van onze instrumenten. Het gelamineerde gewelfde sparren bovenblad wordt gecombineerd met gevlamd esdoorn gebogen zijkanten en gebogen achterkant, terwijl de hals is gemaakt van Amerikaans hardrock esdoorn. Onze veelgeprezen set pickups, de Domino P90 voor de hals en GrandVintage Humbucker voor de brug, levert een uitstekende definitie en helderheid en een unieke klank die je nergens anders zult vinden.