Epiphone Joe Bonamassa 1962 ES-335, Sixties Cherry | Music Vanderheyden

Epiphone Joe Bonamassa 1962 ES-335, Sixties Cherry

Epiphone Joe Bonamassa 1962 ES-335, Sixties Cherry

 €1 269,00  
Op verlanglijst
Op voorraad

Sommige gitaren zijn specialer dan andere, zelfs als die gitaar in het bezit is van een wereldberoemde gitarist en gitaarverzamelaar zoals Joe Bonamassa.

In 1996 kocht hij een rode Gibson ES-335 uit 1962 en gebruikte het op zijn eerste soloalbum, A New Day Yesterday. In In 2001 verkocht hij helaas de gitaar om zijn verhuizing van New York naar LA te helpen financieren. als de 20e verjaardag van Joe's eerste plaat naderde, een vreemde speling van het lot en een… onverwacht telefoontje zorgde ervoor dat Joe werd herenigd met zijn oude vriend, de rode ES-335 die hem door zijn eerste solo-inspanning voortstuwde en hem in een nieuw leven op de Westkust. Met het geluk zijn oude gitaar terug te krijgen, beloofde Joe dat dit belangrijke instrument zou de rest van zijn dagen bij hem blijven.

De Epiphone Joe Bonamassa 1962 ES-335 is een eerbetoon aan een legendarische gitarist en een van zijn geliefde instrumenten. Het heeft een mahonie hals uit één stuk met een Indiase laurier toets en een comfortabele Afgerond C-profiel, Gibson BurstBucker™ 2 en 3 pickups aangesloten op CTS®-potentiometers en Mallory™-condensatoren, een Switchcraft™-keuzeschakelaar voor pick-up en uitgangsaansluiting, en een Maestro™ Vibrola™. Een op maat gemaakte koffer met Epiphone en Joe Bonamassa graphics en een certificaat van echtheid zijn ook inbegrepen.