Epiphone Les Paul Modern | Music Vanderheyden

Epiphone Les Paul Modern

Epiphone Les Paul Modern

 €595,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

De nieuwe Inspired by Gibson™ Epiphone Les Paul™ Modern bevat veel hedendaagse updates die spelers hebben omarmd, zoals een lichtere body en innovatieve SlimTaper™-hals met een asymmetrisch profiel. Het hals/lichaamsgewricht is voorzien van de nieuwe, modern voorgevormde hiel voor moeiteloze toegang tot de hoogste frets, evenals maximale ondersteuning en stabiliteit.

Upgrades zijn onder meer een ebbenhouten toets, Grover® locking Rotomatic® tuners, Graph Tech® topkam, transparante Top Hat-knoppen en ProBucker™-pickups.

De bedieningseenheid is voorzien van een treble bleed-circuit om uw hoge tonen sprankelend te houden wanneer u het volume lager zet, 3 push-pull-potten om te schakelen tussen de humbucker ™ en de single-coil-geluiden, en faseomschakeling voor veelzijdige geluidsvariatie.

De nieuwe Epiphone Les Paul Modern is hier om het geluid voor toekomstige generaties vorm te geven. Verkrijgbaar in Vintage Sparkling Burgundy, Graphite Black en Faded Pelham Blue afwerkingen. Optionele hardshell- en EpiLite™-koffers worden apart verkocht.