Fender AM PRO II STRAT HSS MN SSB | Music Vanderheyden

Fender AM PRO II STRAT HSS MN SSB

Fender AM PRO II STRAT HSS MN SSB

 €2 029,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

De American Professional II Stratocaster® HSS put uit meer dan zestig jaar innovatie, inspiratie en evolutie om te voldoen aan de eisen van de huidige werkende speler.

Onze populaire diepe "C" -hals heeft nu gladde gerolde toetsranden, een "Super-natuurlijke" satijnen afwerking en een nieuw gevormde nekhak voor een uiterst comfortabel gevoel en gemakkelijke toegang tot het bovenste register. Nieuwe V-Mod II Stratocaster single-coil pickups zijn meer gearticuleerd dan ooit met behoud van een klok-achtige bel en warmte, terwijl de Double Tap ™ brug pickup zowel punchy humbucking tonen als gekalibreerde single-coil geluiden levert met een druk op de knop. Een verbeterde 2-punts tremolo met een koudgewalst stalen blok verhoogt de sustain, helderheid en high-end sprankeling.

De American Pro II Stratocaster HSS levert onmiddellijke vertrouwdheid en sonische veelzijdigheid die je meteen voelt en hoort, met uitgebreide verbeteringen die samen neerkomen op niets minder dan een nieuwe standaard voor professionele instrumenten.

 0113912747