Fender American Professional II Jazzmaster 3TS | Music Vanderheyden

Fender American Professional II Jazzmaster 3TS

Fender American Professional II Jazzmaster 3TS

 €2 069,00  
Op verlanglijst
Op voorraad

De American Professional II Jazzmaster® put uit meer dan zestig jaar innovatie, inspiratie en evolutie om te voldoen aan de eisen van de huidige werkende speler.

Onze populaire diepe "C" -hals heeft nu gladde gerolde toetsranden, een "Super-Natural" satijnen afwerking en een nieuw gevormde nekhak voor een uiterst comfortabel gevoel en gemakkelijke toegang tot het bovenste register. Nieuwe V-Mod II Jazzmaster single-coil pickups zijn meer gearticuleerd dan ooit en leveren de sprankeling en het geluid waar de Jazzmaster om bekend staat. De brugpickup heeft een tikfunctie die zowel een krachtig, keelachtig geluid als een vintage geluid met een lagere output mogelijk maakt. Met een druk op de knop, het ritme circuit plaatst beide pickups in serie voor een dikkere klank met verhoogde output, gecontroleerd door onafhankelijke volume- en toonrollerpots. Het nieuwe Panorama ™ Tremolo-systeem met pop-in tremolo-arm vergroot het bereik van beschikbare vibrato aanzienlijk, waardoor een diepe Strat-stijl mogelijk is, naast klassieke Jazzmaster warble.

De American Pro II Jazzmaster levert onmiddellijke vertrouwdheid en sonische veelzijdigheid die u meteen voelt en hoort, met uitgebreide verbeteringen die samen neerkomen op niets minder dan een nieuwe standaard voor professionele instrumenten.

Kenmerken

Twee V-Mod II Jazzmaster-pickups met één spoel Panorama ™

Jazzmaster tremolo met pop-in arm en brug met messing Mustang zadels

Diep "C" -vormig nekprofiel Bot moer;

22 smalle hoge frets voor gemakkelijker benden

011-3970-700

Series Mode Ritme Circuit Inclusief luxe voorgevormde koffer