Gretsch G2420 Streamliner Aged Brooklyn Burst | Music Vanderheyden

Gretsch G2420 Streamliner Aged Brooklyn Burst

Gretsch G2420 Streamliner Aged Brooklyn Burst

 €545,00  
Op verlanglijst
Op voorraad

G2420 Streamliner™ Hollow Body met Chromatic II Tailpiece, Broad’Tron™ Pickups, Aged Brooklyn Burst

 

Groot, gedurfd en rechtschapen, de G2420 Streamliner Single Cutaway Hollow Body is ontworpen voor de moderne gitarist die hunkert naar iets buiten de norm. Een indrukwekkende gitaar voor krachtige spelers, de moderne klank van de G2420, bijgewerkte elektronica en authentiek elegante stijl creëren de nieuwste versie van That Great Gretsch Sound! ™

Het geheim van het geluid van de Streamliner is een nieuw aanbod van Gretsch: de Broad'Tron humbucking-pick-up. Specifiek ontworpen door de deskundige ingenieurs van Gretsch voor de Streamliner, produceert deze high-output pickup robuuste lage tonen, ongerepte hoge tonen en een keelachtig middengebied voor een unieke klank die goed mengt met andere instrumenten in een bandcontext. Deze sonische kracht wordt benut en gevormd door de traditionele bedieningslay-out: nek- en brugpickup-volumeregelaars, een master-toonregeling, master-volumeregeling en drieweg pickup-schakeling. Een snel spelende 12 "-radius palissander toets met elegante parelmoeren blokinleg en 22 medium jumbo frets zit bovenop de witgebonden nato hals met een dun" U "-vormig profiel - ideaal voor akkoordenwerk of het afvuren van snelle riffs. Geniet van een rotsvaste stemstabiliteit dankzij het stijlvolle Gretsch Chromatic II ™ -staartstuk, Adjusto-matic ™ -brug met vaste rozenhouten basis en synthetische botmoer.

Alle klassieke in het oog springende stijl die je van Gretsch mag verwachten, is hier - vintage-stijl gouden bedieningsknoppen, F-gaten, elegante tweelaagse witte en zwarte bodybinding, glad ogende nikkel hardware, gebogen gelamineerde esdoorn constructie en enkele -ply zwarte slagplaat met Gretsch logo. Bijna onmogelijk om weg te zetten als je hem eenmaal oppakt en begint te spelen, de G2420 Streamliner Single Cutaway Hollow Body is een verbazingwekkende kijk op het authentieke geluid en de klassieke stijl die je van Gretsch gewend bent.