Gretsch G2622T Streamliner Center Block | Music Vanderheyden

Gretsch G2622T Streamliner Center Block

Gretsch G2622T Streamliner Center Block

 €499,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

De G2622T Streamliner ™ Center Block Double-Cut met Bigsby® blaast de beste elementen uit het verleden nieuw leven in en barst uit in het moderne muziektijdperk met krachtig geluid en stijl. De slanke G2622T is onbezonnen en bestand tegen feedback en is ontworpen voor de gitarist die meer dan het alledaagse van een instrument verlangt - meer prestatie, meer stijl en vooral meer volume - met behoud van alles wat je van een Gretsch verwacht.

Het geheim van het geluid van de Streamliner is tweeledig: de Broad'Tron ™ BT-2S humbucking-pickup en het sparren middenblok. De Broad'Tron BT-2S pickup met hoge output, speciaal ontworpen voor de Streamliner-collectie, produceert een verbeterde definitie met een strakkere basweergave voor robuuste lage tonen, zuivere hoge tonen en een keelachtig middengebied. Een lichtgewicht sparren middenblok loopt over de hele lengte van de body, versterkt het bovenblad en elimineert ongewenste feedback voor volumevriendelijke prestaties op rockende podia. De sonische kracht van de Streamliner wordt benut en gevormd door de traditionele bedieningslay-out: nek- en brugpickup-volumeregeling, een master-toonregeling, master-volumeregeling en drieweg pickup-schakeling. Een snel spelende 12 "-radius laurier toets met elegante parelmoeren Big Block inlays en 22 medium jumbo frets zit bovenop de witgebonden nato hals met een dun" U "-vormig profiel - ideaal voor akkoordenwerk of vurige riffs. Voeg wat glans en expressie toe aan je spel met het door Bigsby gelicentieerde B70 vibrato-staartstuk, terwijl de verankerde Adjusto-Matic ™ -brug en synthetische botmoer een verbluffende stemstabiliteit en nauwkeurige, slipvrije intonatie geven.

Alle klassieke opvallende stijl die je van Gretsch mag verwachten, is hier - vintage-stijl zwarte bedieningsknoppen, vergrote F-gaten voor verhoogde akoestische projectie, elegante verouderde witte binding met verbeterde purfling, glad ogende nikkel hardware, drie- laagzwarte slagplaat en gebogen gelamineerde esdoorn constructie. Bijna onmogelijk om weg te leggen als je hem eenmaal oppakt en begint te spelen, de G2622T heeft het bijgewerkte geluid en de klassieke stijl die Gretsch-onderscheidingen heeft verdiend sinds het begin van de rock-'n-roll.

Verkrijgbaar in Gunmetal, Imperial Stain, Riviera Blue en Torino Green.