Gretsch G5222 Electromatic Double Jet Natural | Music Vanderheyden

Gretsch G5222 Electromatic Double Jet Natural

Gretsch G5222 Electromatic Double Jet Natural

 €495,00  
Op verlanglijst
Op voorraad

True Jet™ Essence met Broad'Tron™ Might

De geheel nieuwe G5222 Electromatic® Double Jet™ BT V-Stoptail levert Broad'Tron™-kracht met klassieke Jet-helderheid.

Mahoniehouten lichamen met kamers Het hart van elke Electromatic Jet BT is een mahoniehouten body met kamers en een esdoornblad dat een rijk, aanwezig middenbereik produceert dat grote lage en glinsterende hoge tonen accentueert.

Geheel nieuwe Black Top Broad'Tron pickups Een paar Black Top Broad'Tron pickups drijven de mahoniehouten body met kamer en esdoornblad door een dikke, agressieve overdrive met behoud van een verbazingwekkende definitie en nootbalans die geschikt is voor de meest ongerepte schone klank.

Veelzijdige bediening De Electromatic Jet BT is uitgerust met essentiële functies die u volledige tooncontrole geven. De combinatie van individuele pickup-volumeregelaars, hoofdtoon en hoofdvolume met treble bleed-circuit biedt intuïtieve globale controle over uw pickup- en tooninstellingen.

Dubbelgesneden mahoniehouten body met gewelfde esdoorn top Lager geplaatste mahonie hals voor moeiteloze toegang en prestaties 12"-radius laurier toets met 22 medium jumbo frets en parelmoer Neo-Classic™ inleg Black Top Broad'Tron™-pickups Master volume met treble bleed circuit, master tone, bridge pickup volumeregeling, nek pickup volumeregeling en drie-standen tuimelschakelaar Verankerde Adjusto-Matic™-brug V-Stoptail Zwarte slagplaat Chrome-hardware