Gretsch G5420T Aspen Green | Music Vanderheyden

Gretsch G5420T Aspen Green

Gretsch G5420T Aspen Green

 €825,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

No-nonsense, elektromatische hollowbody gitaren zijn de perfecte echte, pure en krachtige Gretsch-instrumenten. Ze zijn je volgende stap Gretsch - gedurfd, dynamisch en gearticuleerd, en gemaakt met essentieel Gretsch-geluid, stijl en speelbaarheid.

Levendig en resonerend, de G5420T is volledig hol gebouwd met een echte Filter'Tron ™ -stem die explodeert met een enorme punch en een duidelijke, sterke aanwezigheid. Zoals alle Electromatic gitaren, levert het de onverschrokken en opwindende authenticiteit die Gretsch vanaf het allereerste begin onderscheidt als de typische rock-'n-roll-gitaren. Het is het geluid van eer zelf - speel trots.

Premium functies zijn onder meer dubbele Black Top Filter'Tron humbucking-pickups, veelzijdige verbeterde bedieningselementen inclusief master-volume treble bleed-circuit, oversized gebonden F-gaten en verouderde meerlagige bodybinding, kleinere late jaren '50 G6120 gebonden kop, Graph Tech® NuBone ™ -moer , parelmoerkleurige Neo-Classic ™ thumbnail-toetsinleg en een Bigsby® B60 vibrato-staartstuk.