Gretsch G5420T Electromatic® Classic Hollow Body Single-Cut with Bigsby | Music Vanderheyden

Gretsch G5420T Electromatic® Classic Hollow Body Single-Cut with Bigsby

Gretsch G5420T Electromatic® Classic Hollow Body Single-Cut with Bigsby

 €811,00  
Op verlanglijst
Op voorraad

Krijg klassiek op de jaren 50 en 60 geïnspireerd Gretsch-geluid en -stijl met de geheel nieuwe Electromatic® Classic Hollow Body-gitaren.

Deze no-nonsense gitaren zijn gemaakt met het essentiële Gretsch hollow-body geluid, stijl en speelbaarheid en zijn je volgende stap Gretsch. De G5420T Electromatic® Classic Hollow Body Single-Cut met Bigsby® heeft een gelamineerde esdoorn body met vintage-geïnspireerde omtrekken en verfijnde bogen, evenals geheel nieuwe schraagblokken om ongewenste feedback te helpen verminderen.

Door de stijfheid en het contact tussen de boven- en achterkant van het lichaam te vergroten, resulteert het nieuwe ontwerp van de schraagblokken er ook in dat het geluid een snellere aanval heeft met meer focus, snap en meer sustain.

In combinatie met de geheel nieuwe FT-5E Filter'Tron ™ -pickups, explodeert de stem van deze holle constructie met een enorme, volle punch, klassieke gong en verbeterde aanwezigheid, helderheid en nootdefinitie.

Een geheel nieuwe klassieke "C"-vormige esdoornhals biedt een comfortabeler speelgevoel voor verbeterde speelbaarheid en prestaties, en is bekroond met een 12"-radius lauriertoets. Levendig en resonerend, de G5420T beschikt ook over een veelzijdige verbeterde besturingslay-out, waaronder hoofdvolume met treble bleed-circuit, hoofdtoon, individuele pickup-volumeregelaars en drie-standen pickup-tuimelschakelaar, oversized gebonden F-gaten, meerlaagse bodybinding, kleinere late Jaren '50 G6120 gebonden kop, vintage-stijl open-back tuning machines, Graph Tech® NuBone® topkam, parelmoerkleur Neo-Classic™ thumbnail inlays, beveiligde Adjusto-Matic™ brug en een Bigsby® B60 vibrato staartstuk.