HAGSTROM Fantomen Custom | Music Vanderheyden

HAGSTROM Fantomen Custom

HAGSTROM Fantomen Custom

 €2 399,00  
Op verlanglijst
Wordt verwacht

Hagstrom Fantomen Custom Toen de Hagstrom Fantomen voor het eerst op de markt kwam in 2016, werd het meteen een sensatie, erkend als de gitaar gebouwd in samenwerking met de Zweedse band "Ghost". Veel spelers zijn sinds de release verliefd geworden, niet alleen op het verbluffend mooie ontwerp van de Fantomen, maar ook op het speelgemak en de verbazingwekkende verscheidenheid aan klanken die deze instrumenten bieden.

 

Ontworpen samen met Ghost Met trots presenteren we aan het Hagstrom-assortiment de nieuwe "Fantomen Custom", een andere samenwerking die is ontworpen in samenwerking met het "Ghost-team" om een ​​aantal unieke aanpassingen aan dit opvallende model te bieden. De driedelige esdoorn hals-thru constructie van de gitaren wordt vergezeld door twee Afrikaanse mahonie "vleugels" om de body van de Fantomen Custom te creëren.

Deze klassieke combinatie produceert een ongelooflijk grommende toon met een giftige bite. Stabiel als een rots en gebouwd als een rotsblok Een ondersteunend en uiterst comfortabel "slakkenhuis" werd toegevoegd voor tourwaardige kracht en ondersteuning van de schuine omgekeerde Hagstrom-kop. Graphtech's Black Tusq-moer en revolutionaire Ratio-tuners met achtervergrendeling zijn allemaal uitgerust met onze herkenbare Hagstrom-afstemknoppen voor nauwkeurige en nauwkeurige afstemming, die allemaal het gezicht van dit 6-snarige beest sieren.

 

Verlichte glow-inthe-dark side dot-inlays helpen spelers hun weg te vinden rond de roestvrijstalen frets op de ebbenhouten geklede gebonden toets met een griezelige groene gloed, zelfs op de donkerste podia. Zweedse Pickups De diepe en mooi gevormde verzonken cutaway op de onderste hoorn vergemakkelijkt de toegang tot de hoogste frets tijdens krachtige solo's, waar Schaller's STM-brug met zijn met roller uitgeruste zadels en Schaller stop-staartstuk de toon direct doorgeeft in deze gecombineerde droom van esdoorn en mahonie. Ghost vertrouwt volledig op onze Lundgren Design-pickups als een belangrijk aspect van hun klank.

De  Lundgren Design No.2 (Alnico 2) nekpickup en No.5 (Alnico 5) bridge, beide onafhankelijk splitsbare humbuckers, blijven een monsterlijke chaos leveren. De Fantomen Custom is gebouwd om een ​​brute en straffende resonantie te leveren. Geen reliëf van dichtheid toegepast, alleen een verpletterende aandoening van de toon. Deze bijlen zijn niet ontworpen voor de zwakkeren van hart of ziel, omdat de straffende toon en ongelooflijke sustain en stabiliteit van deze instrumenten puur gemaakt zijn om nacht na nacht te scheuren.

 

Body

Material: Mahogany, Wing Construction

Binding: Multiply

Style: Single Cutaway - Asymettrical Design

Neck

Neck-Thru body -
• 3 piece Hard Canadian Maple - Slim “D” Profile
• Reinforced headstock with volute

H-Expander™ Truss Rod

Multi-Ply Binding

Fingerboard/Nut

Ebony Fingerboard / 25.5” (648mm) Scale Length

Pearloid Block Inlays with Glow-In-The-Dark Side Dot Inlays

22 Stainless Steel Medium Jumbo Frets / v15” Radius

GraphTech Black Tusq XL Nut / 43mm

Electronics

Neck Position: Lundgren Design AlNiCo-2 No. 2 Humbucker

Bridge Position:Lundgren Design AlNiCo-5 No. 5 Humbucker

Pickup Selector: 3-Way Toggle Switch

2 x Volume Control with R/C Circuit

2 x Tone Control with Push-Pull Coil Split

Parts

Schaller
• STM Tune-O-Matic Bridge
• Stop Tail Piece
• Strap lock system

GraphTech Ratio Tuners

D’Addario (10-46) Strings

Fantomen Custom in Black – Chrome Hardware

Fantomen Custom in White – Ruthenium Hardware