Yamaha Genos 2 | Music Vanderheyden

Yamaha Genos 2

Yamaha Genos 2

 €4 990,00  
Op verlanglijst
Op voorraad

Ons nieuwe vlaggenschip, Genos2, verlegt de grenzen van het Arranger Workstation-geluid en omvat de legendarische DX7 FM-technologie, geavanceerde Ambient Drums en Steinbergs veelgeprezen REVelation Reverb. Met Style Dynamics Control heb jij de controle over de energie en dynamiek van alle 800 vooraf ingestelde stijlen, waardoor een geheel nieuwe muzikale dimensie aan het spelen van stijlen wordt toegevoegd. Samen met het nieuwe, helderdere, antireflecterende display en Live Control-LED's zijn de functies van Genos2 combineren om de rijkste muzikale ervaringen te leveren.

Met meer dan 1900 stemmen van de hoogste kwaliteit en 800 stijlen met One Touch-instellingen die een breed scala aan muziekgenres bestrijken, raakt u onmiddellijk geïnspireerd om uw favoriete nummers te spelen of zelfs nieuwe muzikale ideeën en composities te creëren. Meer dan 200 stijlen zijn gloednieuwe afbeeldingen, waarbij alle bestaande stijlen volledig zijn geüpgraded om nieuwe stemmen en effecten te gebruiken.

STIJL DYNAMICA-CONTROLE Voor het eerst in een Arranger Workstation kunnen de energie en dynamiek van alle stijlen, inclusief User Styles, worden aangepast met behulp van een eenvoudige Live-controller. Of je nu wilt dat je begeleidingsband op een zacht pianissimo-niveau, een hard fortissimo-niveau of iets daartussen speelt, de keuze is nu aan jou.

OMGEVINGSDRUMS Drums vormen de ruggengraat van elke ritmesectie. Met de nieuwe Ambient Drums en met behulp van een enkele Live-controller kun je alles kiezen tussen een pittig, droog, direct drumgeluid en een verder weg, reflecterend kamergeluid, dat eindeloze mogelijkheden biedt voor het afspelen van uw stijl.

LEGENDARISCHE FM-SYNTHESE De Genos2 beschikt over een toongenerator met twee motoren, niet alleen met AWM-technologie, maar nu ook met FM-synthese. FM heeft een rijk, dynamisch geluid en wordt aangedreven door Yamaha's legendarische DX7, een instrument dat het geluid van de jaren tachtig definieerde.