Blogs | Music Vanderheyden

Blogs

S L A   J E   S L A G  ….   O P R U I M I N G …. E I N D E R E E K S …. O V E R S T O C K 

B L A A S I N S T R U M E N T E N  Nieuw  en 2dehands

met uitstekende dienst na verkoop  in eigen atelier met garantie …

P r i v é … m u z i e k v e r e n i g i n g  o f  p r o f e s s i o n a l …

L E T   O P  !!!  O P  =  O P   DIT IS MAAR EEN KLEINE GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

MUZIEKHANDEL VANDERHEYDEN  WINKELOM 87  GEEL (aan Harley Davidson)    

OPEN: DINSDAG t.e.m.VRIJDAG 9.30-12/13.30-18.30 ZATERDAG DOORL. TOT 17u.

Gratis twee online lessen bij aankoop van de Yamaha PSR-E373

Nu op voorraad: 3 exemplaren van deze limited edition.  Hoor op onderstaand filmpje hoe deze gitaar in de handen van Joe zelf klinkt.  U kan deze gitaar aan een betaalbare prijs ook bezitten.  Koffer en certificaat zijn inbegrepen, zijn vingers niet

 

https://www.youtube.com/watch?v=6oLBoDBLSQM&feature=youtu.be

Kent u de Maestro pedalen al?  Vintage geluiden, van overdrive en fuzz en chorus tot analoge delay, moderne betrouwbaarheid.  Ze hebben tonnen karakter, zijn niet echt beleefd, vooral de fuzz en delay zijn niet minder als kinky te noemen.   De Chorus en Ranger Overdrive bieden dan net de warmte die van vintage pedalen in die aard verwacht.

Kom ze testen bij Music Vanderheyden. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=VLy5gUNcoZ4&feature=youtu.be

Op Ovation-gitaren maakt de zorgvuldig doordachte elektronica vanaf het begin deel uit van de ontwerpfocus. Deze instrumenten zijn gemaakt voor het podium, en als zodanig bevatten ze de nieuwste en meest doelgerichte pickups, voorversterkers en ontwerpintegratie die mogelijk is. Voeg daarbij het verfijnde body-design, de verouderde materialen en de superieure constructie van het bovenblad en je hebt echt een revolutionair instrument dat klaar staat om de aandacht te trekken op elk podium, in elke concertzaal of uitvoeringslocatie. 

 

Gestroomlijnde synthesizers met geërfde geluiden en functies uit de vlaggenschip FANTOM-serie. FANTOM-0 brengt je creatieve wereld samen en combineert de sonische kracht en vloeiende workflow van de top-of-the-line FANTOM-serie in gestroomlijnde instrumenten die overal mee naartoe gaan waar je inspiratie je ook brengt. Uitgerust met een toetsenbord met 61, 76 of 88 noten, heeft de FANTOM-0-serie alles wat je nodig hebt creëren en presteren op het hoogste niveau.

dat de Roland modellers uitstekend klinken, weten we al lang.  Nu zijn ze ook nog veel gemakkelijker geworden om te bewerken: door het grote touch screen lijkt het net alsof je met een echt pedalenbord en resem versterkers aan het werken bent.  Geen nood meer aan een handleiding, gewoon klikken en draaien zoals je gewend bent met de analoge spullen

 

 

Epiphone en Slash presenteren met trots de Slash Collection.

Ze maakt deel uit van de Inspired by Gibson-collectie en viert de invloedrijke gitaren die Slash tijdens zijn carrière heeft gebruikt en inspireert meerdere generaties spelers over de hele wereld.

Nu bij de Scarlet en Red reeksen van Focusrite gratis plugins ter waarde van €1300

Alles wat je nodig het om een professionele opname, mix en mastering af te leveren

 

Pagina's

Abonneren op RSS-blogs